Workshop

Begin 2023 ga  ik samen met Miek Bekkers de workshop: Op jacht naar de ware geven.

De precieze datums volgen nog!

Onze samenwerking
Miek en Gertjan zijn naast trainingspartners ook liefdespartners.
Na ieder afzonderlijk ruim veertig jaar actief te zijn geweest op het relatie vlak hebben zowel Miek als Gertjan veel levens- en liefdeswijsheid opgedaan. Zij spreken open en respectvol over alle lessen die zij geleerd hebben met als doel om anderen te begeleiden op een kortere route van angst naar liefde.

Wil je meer weten over Miek Bekkers kijk dan op zijn website www.miekbekkers.nl

 

Blog van Gertjan: De liefde!

Het vinden van een partner is een boeiend traject en ik heb dan ook eens gekeken hoe dat die bewuste en onbewuste zoektocht naar een partner werkt.

Vele van de dames die ik tref hebben wel een verlanglijstje, dus een wensenlijstje waar hun partner aan moet voldoen (denk aan The Secret). Dat er ook een onbewust verlanglijstje is, was een nieuwe ontdekking.

Het is een beetje het verschil tussen hoofd en hart.
Ons hart zoekt een partner die ons datgene kan leren waar we behoefte aan hebben, lees dus ik heb iets nodig en jij kan mij dat geven , marktplaats voor gevorderden dus. Zo krijg je dus ook altijd de partner die op dat moment bij je past.
Verlanglijstjes komen vaak uit ons hoofd, maar ontstaan wel door onze opgedane ervaringen met partners die we hebben gehad.


Je kan dit zien alsof we naar school zijn geweest, dat zijn dus al onze gepasseerde partners. Je weet wat je niet wilt en maakt dan een verlanglijstje n de hand van wat je niet wilt in een relatie. Klinkt een beetje krom want we leren juist door vallen en opstaan. Hoe meer tegenwind hoe groter de les, en dat is maar goed ook.


Wanneer kom ik die partner tegen, mijn maatje waarmee ik samen een rollator race kan gaan doen naar de eindstreep?

Iedere vrijgezel heeft last van onbewuste verlangens om samen dingen te leren en zo te kunnen groeien, dat heb ik door eigen ervaring mogen leren. Hiervoor geldt zeker “We kunnen geen stroopwafels uitdelen als we bitterkoekjes in ons trommeltje hebben”


Maar hoe dan?


Ik heb de afgelopen maanden mijn negatieve zelfbeeld opgeruimd en sta nu open en vrij in mijn leven, ik ben er klaar voor maar hoe zit dat bij andere mensen?

De hele zoektocht is voor jongere mensen anders dan op iets meer belegen leeftijd. Jonge mensen zoeken onbewust naar een partner waar ze samen kinderen mee kunnen krijgen en vooral mannen zoeken onbewust naar vrouwen met iets bredere heupen en genetisch passende partners.

De meer belegen vrijgezelle broeders en zusters hoeven zich niet meer druk te maken om de genetische zoektocht, maar zoeken meer naar een maatje waar ze mee kunnen verbinden, opgebouwd vanuit vriendschap en daarop door borduren.
Natuurlijk hebben we allemaal de onbewuste overtuiging dat het aangaan van een liefdesrelatie een kwestie is van consessies doen.
Ik heb ooit een vrouw van 53 jaar horen zeggen “Ach zolang hij een hartslag heeft vind ik het wel best”.

Het is een heel gedoe en ik ben nieuwsgierig, de jonge hond in mij, hoe we samen die onbewuste  zoektocht op één lijn kunnen krijgen met ons verlanglijstje.
We kunnen dan op naar de rollator race!


Het lijkt ons geweldig om samen met jullie die weg te gaan zoeken.


Ik heb in mijn leven geleerd dat als je weet wat je wil er ook eenpassend persoon of oplossing komt. Als we bewust worden dan kunnen we sturen in ons leven, zolang we onbewust zijn stuurt het leven ons.


Laten we samen gaan voor die ware, en zoals in de film Alles is liefde wordt gezegd: Liefde is net als Sinterklaas, je moet er wel in geloven anders wordt het niks.


Wil jij je oude patroon doorbreken en de deur open zetten naar de voor jou perfecte partner?
Meld je dan nu aan Info@miekbekkers.nl of bel 06 10 07 12 31